Friptură de prepeliță cu reducere balsamică

Friptură de prepeliță cu reducere balsamică
Friptura de prepeliță cu reducere balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 558 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 224 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți stoc de pui, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice, Friptură Au Poivre Cu Reducere Balsamică, și Bruschetta de Avocado cu reducere balsamică.

Instrucțiuni

1
Decongelați prepelița congelată: dacă lucrați cu prepelița congelată, fie dezghețați peste noapte la frigider, fie așezați pachetul într-un castron mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Truss the quail: Preîncălziți cuptorul la 500 de metri pătrați F. Truss the quail cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați o lungime de sfoară de aproximativ 18 inci lungime. Traversați mijlocul șirului peste picioarele Prepeliței și aduceți șirul în partea din față a păsării, asigurându-vă că ține aripile aproape de flancurile păsării. Legați strâns șirul în jurul gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
(Chowhound are un videoclip excelent despre cum să legați un pui, iar prepelițele sunt aceleași, doar mai mici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
PrepelițăPrepeliță
5
Lăsați prepelița să ajungă la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
6
Aranjați prepelița în tigaie: uscați prepelița cu prosoape de hârtie. Înveliți prepelița cu uleiul de măsline și sarea bine. Când cuptorul este fierbinte, aranjați prepelița, cu pieptul în sus, într-o tigaie mică. Folosiți bucăți de băț de țelină pentru a menține păsările în poziție verticală în timp ce se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
PrepelițăPrepeliță
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Friptură de prepeliță: friptură de prepeliță timp de 10-12 minute într-un cuptor de 500 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți păsările din tigaie și puneți-le deoparte pe o farfurie pentru a se odihni timp de 10 minute, acoperite ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Faceți reducerea balsamică: pe măsură ce prepelițele se odihnesc, faceți sosul punând tigaia pe un arzător setat la foc mediu. Aruncați bețișoarele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați bulionul de pui și deglazați tigaia răzuind toate bucățile rumenite de pe fund. Aduceți acest lucru la foc mic și turnați într-o oală mică sau o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați oțetul balsamic, creșteți căldura la mare și fierbeți până la un sirop. La jumătatea fierberii, turnați orice suc acumulat din prepelița în repaus în sos. Când sosul se îngroașă și va acoperi spatele unei linguri, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
PrepelițăPrepeliță
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Serviți prepelița cu sosul stropit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Se servește cu o parte de mămăligă sau pilaf de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista