Friptură de prepeliță cu mere și nuci pecan

Friptură de prepeliță cu mere și nuci pecan
Friptura de prepeliță cu mere și nuci pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1021 calorii, 48G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de prepeliță cu reducere balsamică, Picnic Crostini cu friptură de vită, Chimichurri și ou de prepeliță, și Vinetă de prepeliță prăjită, praz încurcat și cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Sferturi și miez merele. Tăiați jumătate din ele și puneți-le deoparte. Tăiați subțire restul pe lungime și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Într-o tigaie saut mediu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovul, țelina, șalotele și merele tăiate cubulețe și saut-ul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Transferați într-un castron și adăugați pâinea de porumb mărunțită, apoi adăugați bulionul de pui, untul topit, cimbru și pecanele tocate și aruncați bine cu mâinile pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați cavitatea fiecărei prepelițe cu sare și piper, apoi umpleți puțin din amestecul de pâine de porumb din interior. Condimentați exteriorul Prepeliței cu sare și piper și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, saut saut, suficient de mare pentru a ține prepelița fără a se atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați prepelița și căutați, întorcând ocazional, până devin aurii, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
9
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți prepelița, timp de 6 până la 9 minute; carnea de sân ar trebui să aibă în continuare o culoare Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți șirul din prepeliță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
11
Pentru a bea: Chinon, Jouget; Pinot Noir, Bethel Heights
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista