Friptură de porc și fasole albă

Friptură de porc și fasole albă
Friptura de porc și fasolea albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 47G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Allrecetes necesită frunze de dafin, fasole cannellini, friptură de porc și salsa. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 7 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu fasole albă, Friptură de porc cu fasole albă și afine, și Pui prăjit cu conopidă și fasole albă.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura în aragazul lent; adăugați frunze de dafin în partea de jos a aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se toarnă fasole, salsa și bere peste și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Gatiti la minim, 7-8 ore.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista