Friptura de porc umplută cu mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de ciuperci, cimbru, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust