Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto

Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu fenicul și Prosciutto. Această rețetă servește 6 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 72g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de bulb de fenicul, muschi de porc, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini, Friptură de porc cu umplutură de smochine și Prosciutto, și Friptură de porc cu salată de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați în firimituri fine, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se scoate într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați feniculul, mărul și ceapa în robotul de bucătărie și pulsați în bucăți fine nu mai mari decât un bob de orez, răzuind părțile laterale ale vasului după cum este necesar, aproximativ 20 (1 secundă) impulsuri; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați amestecul de fenicul procesat și rozmarinul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1
Se amestecă sarea, semințele de fenicul, rozmarinul, piperul și zahărul într-un castron mic până se combină; set aside.To fluturați carnea de porc, așezați-o pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați pe lungime în centru, aproape, dar nu chiar tăind carnea de porc, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci. Deschideți carnea de porc ca o carte și împingeți-o pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 1/2 până la 3/4 inci. Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 1/2 până la 3/4 inch. Rotiți carnea de porc și repetați pe cealaltă jumătate. Răspândiți uniform umplutura rezervată peste carnea de porc, lăsând o margine de 1-1/2 inci. Aranjați orizontal prosciutto-ul peste umplutură, o bucată suprapunându-se ușor pe următoarea. Începând din partea dreaptă, rotiți carnea de porc într-un cilindru strâns. Legați bucățile de sfoară în jurul cărnii de porc, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci și tăind orice exces. Folosind mâinile, frecați uleiul uniform pe exteriorul cărnii de porc, apoi frecați friptura cu tot amestecul de condimente rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
ProsciuttoProsciutto
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați cusătura prăjită în jos pe foaia de copt pregătită și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.Prăjiți până când carnea de porc este maro auriu deschis deasupra, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F, rotiți foaia de copt și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 F, cu aproximativ 25 până la 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lăsați friptura să se odihnească pe foaia de copt ușor tentată cu folie timp de 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista