Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu fenicul și Prosciutto. Această rețetă servește 6 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 72g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de bulb de fenicul, muschi de porc, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini, Friptură de porc cu umplutură de smochine și Prosciutto, și Friptură de porc cu salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați în firimituri fine, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri.
Se scoate într-un castron mare și se lasă deoparte.
Așezați feniculul, mărul și ceapa în robotul de bucătărie și pulsați în bucăți fine nu mai mari decât un bob de orez, răzuind părțile laterale ale vasului după cum este necesar, aproximativ 20 (1 secundă) impulsuri; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați amestecul de fenicul procesat și rozmarinul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se amestecă sarea, semințele de fenicul, rozmarinul, piperul și zahărul într-un castron mic până se combină; set aside.To fluturați carnea de porc, așezați-o pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați pe lungime în centru, aproape, dar nu chiar tăind carnea de porc, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci. Deschideți carnea de porc ca o carte și împingeți-o pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 1/2 până la 3/4 inci. Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 1/2 până la 3/4 inch. Rotiți carnea de porc și repetați pe cealaltă jumătate. Răspândiți uniform umplutura rezervată peste carnea de porc, lăsând o margine de 1-1/2 inci. Aranjați orizontal prosciutto-ul peste umplutură, o bucată suprapunându-se ușor pe următoarea. Începând din partea dreaptă, rotiți carnea de porc într-un cilindru strâns. Legați bucățile de sfoară în jurul cărnii de porc, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci și tăind orice exces. Folosind mâinile, frecați uleiul uniform pe exteriorul cărnii de porc, apoi frecați friptura cu tot amestecul de condimente rezervat.
Așezați cusătura prăjită în jos pe foaia de copt pregătită și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.Prăjiți până când carnea de porc este maro auriu deschis deasupra, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F, rotiți foaia de copt și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 F, cu aproximativ 25 până la 35 de minute mai mult.
Lăsați friptura să se odihnească pe foaia de copt ușor tentată cu folie timp de 20 de minute înainte de feliere.