Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto

Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu fenicul și Prosciutto. Această rețetă servește 6 și costă 4,39 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 72g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de bulb de fenicul, muschi de porc, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umplută cu lămâie și Prosciutto cu Broccolini, Friptură de porc cu umplutură de smochine și Prosciutto, și Friptură de porc cu salată de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați în firimituri fine, aproximativ 15 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se scoate într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați feniculul, mărul și ceapa în robotul de bucătărie și pulsați în bucăți fine nu mai mari decât un bob de orez, răzuind părțile laterale ale vasului după cum este necesar, aproximativ 20 (1 secundă) impulsuri; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de fenicul procesat și rozmarinul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1
Se amestecă sarea, semințele de fenicul, rozmarinul, piperul și zahărul într-un castron mic până se combină; set aside.To fluturați carnea de porc, așezați-o pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați pe lungime în centru, aproape, dar nu chiar tăind carnea de porc, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci. Deschideți carnea de porc ca o carte și împingeți-o pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 1/2 până la 3/4 inci. Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 1/2 până la 3/4 inch. Rotiți carnea de porc și repetați pe cealaltă jumătate. Răspândiți uniform umplutura rezervată peste carnea de porc, lăsând o margine de 1-1/2 inci. Aranjați orizontal prosciutto-ul peste umplutură, o bucată suprapunându-se ușor pe următoarea. Începând din partea dreaptă, rotiți carnea de porc într-un cilindru strâns. Legați bucățile de sfoară în jurul cărnii de porc, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci și tăind orice exces. Folosind mâinile, frecați uleiul uniform pe exteriorul cărnii de porc, apoi frecați friptura cu tot amestecul de condimente rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
ProsciuttoProsciutto
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați cusătura prăjită în jos pe foaia de copt pregătită și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.Prăjiți până când carnea de porc este maro auriu deschis deasupra, aproximativ 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F, rotiți foaia de copt și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 F, cu aproximativ 25 până la 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați friptura să se odihnească pe foaia de copt ușor tentată cu folie timp de 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista