Friptură de porc umplută cu fenicul
Friptura de porc umplută cu fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2475 calorii, 1g de proteine, și 273g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,55 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de chili, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, Pui prăjit umplut cu fenicul și usturoi, și Friptură De Porc Toscană Cu Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți feniculul. Tăiați blaturile, aruncați tulpinile dure și salvați verdeața cu pene. Tăiați grosolan suficiente verdeață pentru a face 1/2 cană; salvați suplimente pentru garnitură. Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și zonele învinețite din capetele de fenicul. Folosind un feliator, tăiați feniculul în bucăți groase de 1/16 inci.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați fenicul, usturoiul, uleiul și 1/4 cană de apă. Se amestecă des până se evaporă lichidul și feniculul se rumeneste ușor, aproximativ 6 minute. Se amestecă 1/2 cană de verdeață de fenicul și ardei iute.
Ștergeți friptura cu un prosop umed. Cu un cuțit de tăiat, faceți o tăietură pe lungimea fripturii și paralelă cu coloana vertebrală pentru a crea un buzunar care are o adâncime de aproximativ 3 inci. Lingura amestec de fenicul uniform în buzunar, ambalare-l pentru a utiliza toate.
Cu sfoară de bumbac, legați friptura transversal la fiecare coastă pentru a ține umplutura de fenicul în loc. Puneți carnea, cu coasta în jos, pe un raft într - o tigaie de 11 pe 17 inci.
Coaceți la 375 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 150 până la 155, aproximativ 2 1/4 ore.
Transferați friptura într-un platou; snip șir și scoateți. Degresați și aruncați grăsimea din picăturile prăjite. Răzuiți picăturile libere cu 2 până la 3 linguri de apă și turnați peste carne.
Garnisiți friptura cu verdeață de fenicul rezervată. Feliați între coaste pentru a servi.
Se adaugă sare și piper după gust.