Friptură De Porc Suculentă

Friptură De Porc Suculentă
Friptura de porc suculentă necesită în jur 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 606 calorii, 85g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.64 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la Allrecipes are 29 de fani. Un amestec de friptură de porc, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rață Prăjită Suculentă Umplută Cu Sos Balsamic De Cireșe, Carne De Porc Suculentă, și Filet Suculent De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți și uscați friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fante adânci pe toată friptura cu un cuțit ascuțit la diferite adâncimi. Apăsați bucăți de usturoi în fante. Într-un castron mic, amestecați apa, zahărul brun și cireșele maraschino cu sucul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
UmărUmăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați friptura într-o pungă de cuptor și turnați amestecul de cireșe peste. Sigilați punga și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă a fripturii este de cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din pungă pe o farfurie de servire și ungeți cu sucurile.
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta și servi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista