Friptură De Porc Piperată

Friptură De Porc Piperată
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Friptura de porc piperată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 436 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,11 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de caise, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Piperată, Biscuiți De Porc Piperați, și Peposo (Tocană De Porc Piperată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați ceapa și puneți-o în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se condimentează friptura de porc cu sare și piper, apoi se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați friptura rumenită în aragazul lent deasupra cepei feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați cuișoare, băț de scorțișoară și frunze de dafin la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Se toarnă cutia de cola peste friptură și se acoperă cu fructe uscate. Acoperiți și gătiți 3 până la 4 ore la setare ridicată sau 8 până la 9 ore la scăzut sau până când termometrul introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți friptura din aragazul lent și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute. Între timp, folosind o lingură pliată, îndepărtați ceapa, fructele și condimentele. Aruncați condimentele întregi. Grăsime degresată din sos. Feliați friptura și serviți acoperit cu ceapă și fructe și puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Idei de servire: delicioase peste cartofi piure de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista