Friptură de porc muschiulet cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză philadelphia Neufchatel, bulion de pui, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 355 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Muschiulet Cina, Cina De Friptură De Porc, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea din tigaie, rezervând picăturile de carne în tigaie; așezați carnea în vasul de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se amestecă muștarul și cimbrul; se întinde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când se face carnea (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați la placa de sculptură; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Lăsați să stea 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform indicațiilor pe pachet, reducând răspândirea la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Adăugați bulion în aceeași tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați Neufchatel; gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și amestecul este amestecat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
11
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Se servește acoperit cu sos Neufchatel împreună cu umplutură și fasole.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alta Vista Classic Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.