Friptură de porc marinată cu sos de coacăze
Friptura de porc marinată cu sos de coacăze ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 1107 calorii, 139g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, jeleu de coacăze, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu sos de coacăze, Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu, și Muschi de porc cu sos de coacaze.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o pungă de plastic sigilabilă. Într-un bol mediu de amestecare, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Se toarnă marinada în pungă și se sigilează.
Așezați punga într-un castron mare și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită la cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne . Ungeti pe oră în timpul gătitului.
Se servește cu sos de coacăze.
Pentru a face sos de coacăze: într-o cratiță mică la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.