Friptură De Porc Glazurată Cu Fructe

Friptură De Porc Glazurată Cu Fructe
Friptura de porc glazurată cu fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 383 calorii, 52G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, friptură de porc, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Fruit-Glazurate Friptură De Pui, Friptură De Porc Glazurată, și Friptură De Porc Cu Glazură Portocalie.

Instrucțiuni

1
Pentru marinare: într-o pungă mare de plastic resigilabilă combinați nectarul de fructe, sosul de soia, oțetul, rădăcina de ghimbir, ghimbirul măcinat și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
NectarNectar
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se adaugă carnea de porc, punga de etanșare și se dă la frigider cel puțin 3 ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți punga din frigider.
6
Scoateți carnea din marinată, ștergeți-o cu prosoape de hârtie și rumeniți într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați carnea de porc rumenită pe un suport într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră (filete 35 până la 40 de minute) sau până când temperatura internă a cărnii a atins 145 grade F (63 grade C). Ungeți cu marinată la fiecare 10 minute în timp ce coaceți. (Notă: Dacă există marinată rămasă, o puteți fierbe și adăugați amidon de porumb pentru un sos frumos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista