Friptură De Porc Glazurată Cu Fructe
Friptura de porc glazurată cu fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 383 calorii, 52G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, friptură de porc, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Fruit-Glazurate Friptură De Pui, Friptură De Porc Glazurată, și Friptură De Porc Cu Glazură Portocalie.
Instrucțiuni
Pentru marinare: într-o pungă mare de plastic resigilabilă combinați nectarul de fructe, sosul de soia, oțetul, rădăcina de ghimbir, ghimbirul măcinat și zahărul brun.
Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se adaugă carnea de porc, punga de etanșare și se dă la frigider cel puțin 3 ore sau, dacă este posibil, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți punga din frigider.
Scoateți carnea din marinată, ștergeți-o cu prosoape de hârtie și rumeniți într-o tigaie mare.
Așezați carnea de porc rumenită pe un suport într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră (filete 35 până la 40 de minute) sau până când temperatura internă a cărnii a atins 145 grade F (63 grade C). Ungeți cu marinată la fiecare 10 minute în timp ce coaceți. (Notă: Dacă există marinată rămasă, o puteți fierbe și adăugați amidon de porumb pentru un sos frumos.)