Friptură De Porc Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,89 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Friptură De Porc Cu Usturoi, și Friptură de porc cu usturoi și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carne de porc.
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Se presară sare și piper.
Așezați ceapa și usturoiul în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Puneți carnea de porc pe ceapă și usturoi.
Se toarnă bulion peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Rezervați 1 cană de lichid de gătit.
Serviți carnea de porc acum sau scoateți carnea de porc din aragazul lent și răciți ușor. Tăiați carnea de porc caldă, folosind 2 furci.
Așezați 2 căni de porc mărunțit în fiecare frigider sau recipient congelator.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat în fiecare recipient. Acoperiți și refrigerați până la 4 zile sau congelați până la 4 luni. Pentru a dezgheța carnea de porc congelată, puneți recipientul în frigider aproximativ 8 ore.