Friptură de porc cu sos de smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu sos de smochine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, șobolani, friptură de carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până smochine ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 19 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped, și Friptură de porc cu sos picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Frecați carnea de porc cu cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
În timp ce carnea de porc stă, combinați 1/4 cană smochine și suc de mere într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Așezați amestecul de smochine, bulionul și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron mic. Se amestecă șalotele, rămânând 1/4 linguriță sare, rămânând 1/4 linguriță piper și rămânând 1/4 cană smochine.
Serviți imediat cu carne de porc.