Friptura de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 635 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, mere, carne de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu mere și ceapă, Friptură de porc cu mere de varză și ceapă, și Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Se sotează ceapa până se rumenesc. (Sau le puteți adăuga crude la friptură.) Pentru a face friptura de porc, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare. Sare și piper friptură de porc, apoi căutați pe toate părțile pentru a-i da o culoare. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suc de mere, felii de mere, ceapă și frunze de dafin. Acoperiți și fierbeți timp de 3 ore. (Sau puteți pune într-un cuptor de 300 de grade, dacă preferați.) Spre sfârșitul timpului de gătit, faceți orezul: topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați nuci pecan și sotati câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Adăugați orez sălbatic și lichid, apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când tot lichidul este gătit.Când friptura este gata, scoateți friptura, merele și ceapa într-un platou. Ridicați căldura la mediu-mare (la mare) și fierbeți lichidul, reducându-l până când este gros și bogat. Puneți sosul gros peste friptură, apoi tăiați friptura în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se servește cu mere, ceapă și orez sălbatic. (Notă: adăugați cimbru proaspăt sau rozmarin la friptură înainte de a găti dacă îl aveți la îndemână!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier