Friptură de porc cu mere, bere și varză murată

Friptura de porc cu mere, bere și varză murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 2460 calorii, 313g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți friptură de porc, zahăr brun, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptura de porc cu mere și ceapă, Carne de porc cu mere, slănină și varză murată, și Umăr De Porc Cu Varză Și Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Puneți friptura de porc într-un vas mare de copt și împrăștiați varza în jurul fripturii. Aranjați sferturi de mere și ceapă în jurul fripturii.
Presărați varză murată, mere și ceapă cu zahăr brun.
Se toarnă berea peste amestecul de friptură și varză. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și sigilați folia la marginile vasului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când friptura este fragedă și sucurile de tigaie sunt reduse, 3 până la 4 ore. Dacă friptura, legumele și merele par uscate, turnați încă 1 cutie de bere. Pentru a servi, aruncați ușor varza murată cu sferturi de mere și ceapă și serviți cu friptura.