Friptură de porc cu ierburi și sos cremos de ciuperci

Friptura de porc Herbed și sosul cremos de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 246 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de lapte degresat, cremă procentuală de supă de ciuperci, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Crock-oală de porc muschi de vita sfat friptură cu sos de ciuperci cremoase, Friptură de curcan cu sos cremos Herbed, și cotlet de porc cu sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Se amestecă împreună rozmarin, patrunjel, cimbru și usturoi.
Tăiați fante mici peste suprafața fripturii și introduceți amestecul de plante în fante.
Se pune într-o tigaie. Prăjiți până când temperatura internă este de 165 de grade F.
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă supa în picături de tigaie în tigaie și se încălzește peste o flacără medie. Amestecați treptat laptele degresat. Continuați să amestecați până când amestecul fierbe. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.