Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Zahăr Brun Caise Și Rodii

Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Zahăr Brun Caise Și Rodii
Friptura de porc cu ciuperci și zahăr brun caise și rodii este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 170 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară, ierburi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură de porc cu slănină și glazură de zahăr brun, Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara, și Friptură De Curcan Cu Zahăr Brun Și Glazură De Muștar.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista