Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca
Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 400 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca, Friptură De Porc Din Lumea Veche, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahăr brun, zahăr, piper negru, sare, ghimbir, praf de usturoi, sare de ceapă, muștar uscat, piper roșu zdrobit, piper roșu măcinat, chimen, boia de ardei și cimbru în castron mic.
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Presărați 1/2 cană din amestecul de zahăr brun* uniform pe toate părțile fripturii de porc; folosiți degetele pentru a freca în carne de porc.
Puneți friptura pe raft în tigaie de prăjire superficială. Prăjiți, neacoperit, până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 40 de minute până la 1 oră.
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.