Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca

Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca
Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 400 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca, Friptură De Porc Din Lumea Veche, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahăr brun, zahăr, piper negru, sare, ghimbir, praf de usturoi, sare de ceapă, muștar uscat, piper roșu zdrobit, piper roșu măcinat, chimen, boia de ardei și cimbru în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Presărați 1/2 cană din amestecul de zahăr brun* uniform pe toate părțile fripturii de porc; folosiți degetele pentru a freca în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Puneți friptura pe raft în tigaie de prăjire superficială. Prăjiți, neacoperit, până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 40 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista