Friptură de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi
Friptura de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 592 calorii. Un amestec de frunze de dafin, vin, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi, Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean, și Friptură prăjită cu struguri prăjiți și sos de Port.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați strugurii pe o tigaie și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 lingurițe de piper. Prăjiți până când strugurii devin maro deschis și încep să se strice, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Struguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Între timp, presărați fripturile cu sare și piper și lăsați să stea 15 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Încălziți o oală cu apă la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii, păstârnacul, frunza de dafin, 2 crenguțe cimbru, 1 cățel de usturoi și sare generos. Gatiti pana cand legumele sunt fragede cu furculita, apoi strecurati. Aruncați ierburile și apăsați cartofii, păstârnacul și usturoiul printr-un ricer într-o cratiță. Se amestecă ușor smântâna și se condimentează cu sare și piper. Țineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Pentru fripturi, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și puneți fripturile în tigaie. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți fripturile din tigaie pe o farfurie și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Adăugați vinul roșu în tigaie pentru a deglaza și răzuiți orice bucăți maro de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulionul de pui, restul de 1 cățel de usturoi, morcovi, ceapă, țelină, restul de 3 crenguțe cimbru, restul de 1 frunză de dafin și osul de vită. Gatiti la foc mare pana cand sosul se reduce la o consistenta siropoasa, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul și se adaugă strugurii prăjiți. Feliați friptura de pe os și adăugați sucurile de friptură în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
OS De Vită
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Struguri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Pentru a servi, așezați o lingură de păstârnac și cartofi pe o farfurie, acoperiți cu câteva bucăți de friptură și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.