Friptură de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi
Friptura de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 592 calorii. Un amestec de frunze de dafin, vin, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de ochi de coastă cu sos de vin roșu de struguri prăjiți și păstârnac cremos și cartofi, Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean, și Friptură prăjită cu struguri prăjiți și sos de Port.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați strugurii pe o tigaie și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 lingurițe de piper. Prăjiți până când strugurii devin maro deschis și încep să se strice, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Struguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, presărați fripturile cu sare și piper și lăsați să stea 15 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii
4
Încălziți o oală cu apă la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii, păstârnacul, frunza de dafin, 2 crenguțe cimbru, 1 cățel de usturoi și sare generos. Gatiti pana cand legumele sunt fragede cu furculita, apoi strecurati. Aruncați ierburile și apăsați cartofii, păstârnacul și usturoiul printr-un ricer într-o cratiță. Se amestecă ușor smântâna și se condimentează cu sare și piper. Țineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare Nu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru fripturi, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și puneți fripturile în tigaie. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți fripturile din tigaie pe o farfurie și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Adăugați vinul roșu în tigaie pentru a deglaza și răzuiți orice bucăți maro de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați bulionul de pui, restul de 1 cățel de usturoi, morcovi, ceapă, țelină, restul de 3 crenguțe cimbru, restul de 1 frunză de dafin și osul de vită. Gatiti la foc mare pana cand sosul se reduce la o consistenta siropoasa, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul și se adaugă strugurii prăjiți. Feliați friptura de pe os și adăugați sucurile de friptură în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
OS De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Struguri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cesti Catei De Usturoi
9
Pentru a servi, așezați o lingură de păstârnac și cartofi pe o farfurie, acoperiți cu câteva bucăți de friptură și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.