Friptură de oală de piept cu dovlecei de nucă, cartofi dulci și caise
Rețeta friptură de oală de piept cu dovlecei, cartofi dulci și caise ar putea satisface pofta evreiască în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 11 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 325 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de frunze de dafin, caise, madeira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Friptură de porc cu cartofi și dovlecei, Pui prăjit cu cartofi și dovlecei de nucă, și Cartofi dulci bătuți și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Presărați pieptul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Adăugați piept în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se rumenesc. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați Madeira, bulionul, usturoiul și frunza de dafin în tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Madeira
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați dovlecei, cartofi și caise în tigaie. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți frunza de dafin din tigaie; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți pieptul din tigaie; tăiați în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Se servește cu legume și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)