Friptură De Oală De Cowboy
Friptura de oală de Cowboy este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 463 calorii, 51G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Presărați friptura uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Transferați friptura într-un aragaz lent de 5 1/2 litru.
Se toarnă amestecul de roșii peste friptură. Acoperiți și gătiți la maxim 5 până la 6 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Scoateți friptura din aragazul lent și tăiați-o în bucăți mari; păstrați cald.
Grăsime degresată din sucuri în aragaz lent. Mash 1 1/2 cutii (aproximativ 2 3/4 cani) fasole pinto; se adaugă în aragazul lent și se amestecă până se combină. Se amestecă fasolea neagră și restul de 1/2 fasole pinto.
Adăugați bucăți de friptură înapoi la aragazul lent; acoperiți și gătiți la înălțime încă 20 până la 25 de minute. Completați fiecare porție cu felii de ardei jalapeo, dacă doriți.