Friptură De Oală De Cowboy

Friptură De Oală De Cowboy
Friptura de oală de Cowboy este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 463 calorii, 51G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați friptura uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Transferați friptura într-un aragaz lent de 5 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se toarnă amestecul de roșii peste friptură. Acoperiți și gătiți la maxim 5 până la 6 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CarneCarne
5
Scoateți friptura din aragazul lent și tăiați-o în bucăți mari; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Grăsime degresată din sucuri în aragaz lent. Mash 1 1/2 cutii (aproximativ 2 3/4 cani) fasole pinto; se adaugă în aragazul lent și se amestecă până se combină. Se amestecă fasolea neagră și restul de 1/2 fasole pinto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Fasole PintoFasole Pinto
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați bucăți de friptură înapoi la aragazul lent; acoperiți și gătiți la înălțime încă 20 până la 25 de minute. Completați fiecare porție cu felii de ardei jalapeo, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista