Friptură De Oală Cu Aromă De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală cu aromă de mere. Această rețetă face 6 porții cu 544 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, morcovi, friptură de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Friptură De Vită Cu Aromă De Cafea, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați friptura într-o tigaie sau o caserolă mare. Umpleți vasul cu aproximativ 1/2 inch de apă, apoi amestecați concentratul de suc de mere.
Presărați sos de soia deasupra fripturii. Faceți câteva fante mici în friptură și umpleți bucăți de usturoi în ele. Condimentați friptura cu amestec de supă de ceapă. Acoperiți cu folie de aluminiu sau un capac.
Coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți din cuptor și adăugați morcovii și cartofii. Acoperiți din nou și continuați să gătiți încă 2 ore sau până când friptura este fragedă cu furculița.