Friptură de miel pentru unul
Friptura de miel pentru unul necesită în jur 13 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă 83 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, port, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Friptură De Miel Și Cartofi Prăjiți.
Instrucțiuni
Puneți totul, în afară de jeleu, împreună într-o pungă pentru congelator, legați bine și lăsați la frigider să se marineze peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți mielul din pachet din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Puneți coada de miel împreună cu marinada într-o formă de prăjire și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de dimensiunea tijei. Întoarceți coada la jumătatea gătitului. Până când se face, ar trebui să arate plin de culoare Bronz; scoateți din tigaie și lăsați să stea cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
În timp ce se odihnește, puneți forma de prăjire pe aragaz și amestecați puțină apă și 1/2 linguriță de jeleu de coacăze roșii pentru a face un sos ușor. Feliați mielul și stropiți cu sos.