Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piciorul de miel prăjit cu sos Chile-usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 158 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Miel Cu Sos De Cremă De Usturoi, Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti mielul, presărați mielul uniform cu 3/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
3
Așezați mielul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 425 timp de 21 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 12
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
5
Așezați mielul pe o tăietură; lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Pentru a pregăti sosul, combinați sambal oelek și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) cu un mortar și pistil; se macină într-o pastă fină. Stropiți încet uleiul în amestecul de sambal, amestecând până se combină bine.