Friptură de miel cu sos de Chile-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piciorul de miel prăjit cu sos Chile-usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 158 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Miel Cu Sos De Cremă De Usturoi, Friptură de umăr de miel cu sos de usturoi prăjit, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti mielul, presărați mielul uniform cu 3/4 linguriță sare și piper.
Așezați mielul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 21 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 12
Așezați mielul pe o tăietură; lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti sosul, combinați sambal oelek și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) cu un mortar și pistil; se macină într-o pastă fină. Stropiți încet uleiul în amestecul de sambal, amestecând până se combină bine.