Friptură de miel cu portocale și ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de miel cu portocale și ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 510 calorii, 64G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rozmarin, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Rețete similare sunt Friptură de miel cu ierburi, Oală friptură de miel cu ierburi de vin roșu și legume, și Friptură de miel cu usturoi și ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați usturoiul, coaja de portocală, pătrunjelul, rozmarinul, cimbru, chimen și 1 linguriță de ulei de măsline.
Adăugați câte un vârf de sare și piper.
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți aproximativ 25 de incizii de 1 inch distanțate uniform în secțiunile cărnoase ale mielului. Umpleți aproximativ 1/2 linguriță de pastă de portocale în fiecare incizie. Întoarceți grăsimea de miel în sus și frecați cu 1 lingură de ulei de măsline și apoi 2 linguri de suc de portocale. (Faceți înainte: piciorul de miel poate fi refrigerat până la 1 zi.
Lăsați să reveniți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie mare nereactivă, combinați 1/4 cană de vin și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați ceapa și morcovii tăiați cu fața în jos în tigaie, puneți mielul deasupra și condimentați cu sare și piper. Prăjiți mielul în centrul cuptorului timp de 20 de minute.
Turnați restul de 1/2 cană de vin și 1/2 cană de apă în tigaie și reduceți temperatura cuptorului la 32
Continuați să prăjiți mielul timp de 1 oră și 20 de minute, ungând de câteva ori și adăugând până la 1/2 cană mai multă apă dacă tigaia se usucă.
Se toarnă 2 linguri de suc de portocale peste miel și se ridică temperatura cuptorului la 40
Prăjiți mielul cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când carnea este medie-rară și un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a piciorului înregistrează 13
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Transferați morcovii și ceapa într-o farfurie și păstrați-le la cald într-un cuptor mic.
Puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc moderat.
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de portocale și fierbeți timp de 3 minute, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați 1 cană de apă și fierbeți până când sosul este redus și aromat, aproximativ 5 minute.
Turnați sosul de tigaie într-un bol de servire și îndepărtați grăsimea de pe suprafață.
Adăugați orice sucuri din miel și condimentați cu sare și piper. Sculptați piciorul de miel și serviți cu morcovii și ceapa; treceți sosul de tigaie separat la masă.