Friptură de miel cu portocale și ierburi

Friptură de miel cu portocale și ierburi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de miel cu portocale și ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 510 calorii, 64G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rozmarin, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Rețete similare sunt Friptură de miel cu ierburi, Oală friptură de miel cu ierburi de vin roșu și legume, și Friptură de miel cu usturoi și ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, coaja de portocală, pătrunjelul, rozmarinul, cimbru, chimen și 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați câte un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți aproximativ 25 de incizii de 1 inch distanțate uniform în secțiunile cărnoase ale mielului. Umpleți aproximativ 1/2 linguriță de pastă de portocale în fiecare incizie. Întoarceți grăsimea de miel în sus și frecați cu 1 lingură de ulei de măsline și apoi 2 linguri de suc de portocale. (Faceți înainte: piciorul de miel poate fi refrigerat până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Picior De MielPicior De Miel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Lăsați să reveniți la temperatura camerei înainte de a continua.)
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o tigaie mare nereactivă, combinați 1/4 cană de vin și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați ceapa și morcovii tăiați cu fața în jos în tigaie, puneți mielul deasupra și condimentați cu sare și piper. Prăjiți mielul în centrul cuptorului timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Turnați restul de 1/2 cană de vin și 1/2 cană de apă în tigaie și reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Continuați să prăjiți mielul timp de 1 oră și 20 de minute, ungând de câteva ori și adăugând până la 1/2 cană mai multă apă dacă tigaia se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă 2 linguri de suc de portocale peste miel și se ridică temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Prăjiți mielul cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când carnea este medie-rară și un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a piciorului înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Transferați morcovii și ceapa într-o farfurie și păstrați-le la cald într-un cuptor mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
14
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de portocale și fierbeți timp de 3 minute, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
15
Adăugați 1 cană de apă și fierbeți până când sosul este redus și aromat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
16
Turnați sosul de tigaie într-un bol de servire și îndepărtați grăsimea de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați orice sucuri din miel și condimentați cu sare și piper. Sculptați piciorul de miel și serviți cu morcovii și ceapa; treceți sosul de tigaie separat la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De MielPicior De Miel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate89
Revista