Friptură de ierburi și usturoi cu sos cremos de hrean
Friptura de ierburi și usturoi cu sos cremos de hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 233 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 84 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de sare kosher, smântână, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Friptură De Vită Cu Unt De Usturoi.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 2 linguri de Carapelli, usturoi, cimbru, rozmarin, 1 linguriță de sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați friptura; gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc bine. Întoarceți friptura; opriți focul.
5
Întindeți usturoiul și amestecul de plante uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
De altfel, ai putea răspândi acest amestec pe aproape orice. Carne. Pâine. Legume. Șuncă. Mmmbacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați tigaia în cuptor; coaceți 25 până la 30 de minute sau până când temperatura internă atinge 125 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați friptura pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute. (Temperatura internă va crește la 130 de grade F pentru mediu-rare).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Între timp, combinați restul de 1 lingură de ulei, smântână, hrean și restul de 1/2 linguriță de sare; se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Sculptați friptura în cruce în felii groase de 1/2 inci; așezați pe farfurii de servire încălzite.
11
Serviți cu sos. Uita-te la munca grea dispar în câteva minute ca familia și prietenii devora. Apoi, încălziți-vă în strălucirea aprobării lor.