Friptură de ierburi și usturoi cu sos cremos de hrean

Friptura de ierburi și usturoi cu sos cremos de hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 233 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 84 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de sare kosher, smântână, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Friptură De Vită Cu Unt De Usturoi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Combinați 2 linguri de Carapelli, usturoi, cimbru, rozmarin, 1 linguriță de sare și piper; deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați friptura; gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc bine. Întoarceți friptura; opriți focul.
Întindeți usturoiul și amestecul de plante uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale fripturii.
De altfel, ai putea răspândi acest amestec pe aproape orice. Carne. Pâine. Legume. Șuncă. Mmmbacon.
Transferați tigaia în cuptor; coaceți 25 până la 30 de minute sau până când temperatura internă atinge 125 grade F.
Transferați friptura pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute. (Temperatura internă va crește la 130 de grade F pentru mediu-rare).
Între timp, combinați restul de 1 lingură de ulei, smântână, hrean și restul de 1/2 linguriță de sare; se răcește până la servire.
Sculptați friptura în cruce în felii groase de 1/2 inci; așezați pe farfurii de servire încălzite.
Serviți cu sos. Uita-te la munca grea dispar în câteva minute ca familia și prietenii devora. Apoi, încălziți-vă în strălucirea aprobării lor.