Friptură de fustă cu sos de usturoi coriandru

Friptură de fustă cu sos de usturoi coriandru
Fusta friptură cu sos de usturoi coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 315 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de friptură de fustă cu sos de coriandru-usturoi, Friptură de fustă cu sos Chipotle și orez și fasole de conopidă Cilantro-Lime, și Friptură De Fustă Cu Chimichurri Cilantro Chile Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
2
Se transferă într-un blender și se adaugă ingredientele sosului rămas, apoi se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se amestecă chimenul, sarea și piperul într-un castron mic. Se usucă friptura, apoi se freacă ambele părți ale bucăților cu amestec de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ChimenChimen
FripturăFriptură
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie cu grătar bine condimentată, la foc mare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți friptura în 2 loturi, răsturnând ocazional, aproximativ 2 minute pe lot pentru bucăți subțiri sau 6 până la 8 minute pe lot pentru bucăți mai groase (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Serviți friptura stropită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură
4
Date Nutriționale
5
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista