Friptură De Fustă Balsamică, Verdeață Proaspătă, Piure De Mazăre Și Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă balsamică, verdeață proaspătă, mazăre și piure de fasole albă. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Sheet-Pan Fusta friptură cu vinaigrette Balsamic, Broccolini, și fasole albă, Pizza cu piure de fasole albă și roșii proaspete, și Friptură de fustă cu sfeclă și verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cinci pași în acest fel de mâncare. Marinada, grătarul, glazura balsamică, piureul de mazăre și fasole și salata verde. Dar nimic nu este greu.Marinada ... marinati friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Balsamică
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Verzii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Adăugați uleiul, sucul de lămâie și coaja, rozmarinul, sarea și piperul, ierburile, usturoiul și vârful de piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Subţire-
3
Se amestecă bine și se freacă peste friptură. Puneți într-o pungă mare și lăsați la marinat cel puțin 4 ore sau toată ziua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Scoateți și aduceți la temperatura camerei înainte de grătar sau puteți prăji. Va dura doar 4-5 minute pe fiecare parte la foc mare, cu semne bune de grătar până când veți obține semne bune de grătar. Această friptură nu durează mult. Scoateți cu rare și apoi acoperiți și acoperiți cu folie pentru a vă odihni.Glazură balsamică - pe măsură ce friptura ajunge la temperatura camerei, începeți glazura balsamică. Într-o oală mică, încălziți uleiul și adăugați șalota. Gatiti pana usor moale sau translucid si apoi adaugati balsamicul si gatiti 10-15 pe mediu mic pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Balsamică
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați mierea și cimbru și un strop de piper.Piure de mazăre - de asemenea, înainte de a găti friptura, faceți amestecul de piure de fasole și mazăre. Într-o tigaie sotată, adăugați usturoiul, mazărea (dezghețată) și fasolea și amestecați la foc mediu până se combină bine, adăugați bulionul de pui și gătiți încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Transferați într-un robot de bucătărie și faceți un piure rapid, nu neted, doar un piure dur, dar există încă o textură. Reveniți în tigaie și adăugați parmezanul și rozmarinul și orice bulion suplimentar de pui, dacă este necesar. pentru a face un piure frumos.Salată -- simplu aruncați verdeața cu ceapa roșie și măslinele. Nimic mai mult și puneți vasul împreună. Am pus salata pe un platou mare și deasupra cu feliile de friptură. Nu uitați să tăiați împotriva bobului pentru a face o tăietură foarte aromată și fragedă. Împotriva bobului este secreta-Top cu glazura balsamică și puneți o cantitate mică de piure de cartofi și fasole pe lateral. Glazura balsamică nu se potrivește doar cu salata, ci și cu piureul de fasole și mazăre. Toate componentele fac pentru un fel de mâncare mare.Opțional. Folosesc puțin balsamic, ulei de măsline, oregano uscat și s/p pe care îl periez pe niște felii bune de roșii și grătar chiar înainte de servire. Doar acoperă tot felul de mâncare. Chiar și puțin ulei de măsline, s/p va funcționa bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura Balsamică
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Oregano Uscat
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Fripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Verzii
Aluat De Pâine De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.