Friptură De Flanc Marinată La Grătar În Stil Steakhouse

Friptură De Flanc Marinată La Grătar În Stil Steakhouse
Steakhouse - stil gratar friptură flanc marinat ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 405 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, sos Worcestershire, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi, Friptură De Flanc Marinată La Grătar, și Friptură De Flanc Marinată La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun, hamsiile, usturoiul, muștarul, pasta de roșii și uleiul vegetal într-un blender și amestecați până se omogenizează, cremos și emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
HamsiiHamsii
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați 1/3 de marinată într-un recipient mic, adăugați arpagic și șalotă, amestecați pentru a combina și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Așezați friptura de flanc într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon, cu marinada rămasă. Apăsați aerul, sigilați punga și lăsați carnea să se marineze, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 1 oră și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aprindeți un coș mare plin de cărbuni și așteptați până când sunt acoperiți de cenușă cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Se întinde uniform pe 1/2 de grătar, lăsând cealaltă jumătate goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și lăsați grătarul să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de gătit curate, apoi așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Transferați friptura pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri pătrați pe un termometru cu citire intantă pentru mediu-rar sau 135 de metri pătrați pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
8
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute. Sculptați și serviți, trecând masa de marinadă suplimentarălateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista