Friptură De Flanc Marinată Cu Ghimbir

Friptură De Flanc Marinată Cu Ghimbir
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc marinată cu ghimbir ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Marinată Cu Soia De Ghimbir, Friptură De Flanc Marinată Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, și Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul vegetal și următoarele 6 ingrediente într-un vas de copt superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
5
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în felii subțiri în diagonală peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista