Friptură de flanc marinată cu bere cu Aji și Guacamole

Friptură de flanc marinată cu bere cu Aji și Guacamole
Friptura de flanc marinată cu bere cu Aji și Guacamole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 409 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher grosieră, ulei de măsline, fripturi de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma berea întunecată, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Bere Cu Nuci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de flanc marinată cu bere, Friptură De Flanc Marinată Cu Bere Asiatică, și Friptură de flanc la grătar marinată cu bere cu Salsa de piersici și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind cuțit ascuțit, scor ușor flanksteaks aproximativ 1/8 inch adâncime pe ambele părți în model acrisscross la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Placesteaks în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Presărați fripturi pe ambele părți cu oreganoși chimen și cantitate generoasă de sare grosieră și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
FripturăFriptură
ChimenChimen
4
Stropiți ulei de măsline pe ambele părți ale fripturilor, frecați ulei șicondimente în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați ceapă verde,bere și sos Worcestershire, întorcând fripturi de mai multe ori pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți șise răcește cel puțin 3 ore, întorcându-se occasionally.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ceapa VerdeCeapa Verde
BereBere
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
7
Periați grătarul ușor cu ulei. Fripturi la grătar la coacerea dorită, 3 până la 4 minute totalpe parte pentru fripturi medii-rare, care se întorc 1/4 se întorc după 1 1/2 minute pentru a forma semne de grătar încrucișate, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați fripturile pe placa de tăiere; lăsați să se odihnească 5 minute. Felii subțiri de fripturicereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
9
Se transferă în platou și se serveștecu sos Aji și Guacamole columbian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista