Friptură de flanc la grătar și unt de coriandru

Friptură de flanc la grătar și unt de coriandru
Friptura de flanc la grătar și untul de coriandru este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, unt, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru, Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, și Salată de friptură de flanc la grătar cu pansament cremos de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
2
Combinați 2 linguri de suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-o pungă de plastic mare, cu fermoar, rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați friptură și sigilați, întorcându-vă la strat. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Scoateți friptura din marinată și aruncați marinada. Grătar la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
7 minute pe fiecare parte (pentru mediu rar) sau la gradul dorit de coacere.
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Se acoperă cu unt de coriandru răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UntUnt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista