Friptură de flanc la grătar cu ciuperci

Friptură de flanc la grătar cu ciuperci
Friptura de flanc la grătar cu ciuperci este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.61 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rozmarin, ciuperci, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 498 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci, Friptură de flanc cu ciuperci prăjite și ceapă, și Friptură de flanc marinată cu soia dulce cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Sareți friptura: sareți bine friptura și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Saut uscat 9 ciuperci: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Încălziți o tigaie saut mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciupercile în tigaie, așa cum este (fără unt sau ulei). Se amestecă ocazional ciupercile și se agită puțin tigaia. Ar trebui să auziți ciupercile scârțâind când se mișcă în tigaie. (A se vedea articolul nostru și video despre cum să se usuce ciupercile saut și saut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Continuați să gătiți până când ciupercile își eliberează umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați un vârf mare de sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Adăugați untul, rozmarinul și șalotele. Se amestecă pentru a combina și se fierbe la foc mediu-mare timp de 2-3 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Adăugați vinul roșu (puteți înlocui bulionul de vită) și fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
În timp ce ciupercile se gătesc, pregătiți grătarul pentru căldură directă ridicată: dacă utilizați un grătar pe gaz, porniți-l, acoperiți-l și lăsați-l să se încălzească cel puțin 10 minute. (Doriți ca grătarul să fie foarte fierbinte, ceea ce poate fi dificil de făcut pe un grătar pe gaz dacă grătarul nu s-a preîncălzit suficient de mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, obțineți cărbunii foarte fierbinți. Grătarul este suficient de fierbinte când puneți mâna aproximativ un centimetru peste grătar și îl puteți ține acolo doar 1 secundă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Când grătarul este fierbinte, curățați grătarele cu un răzuitor de sârmă și apoi umeziți un prosop de hârtie cu ulei de măsline. Folosind clești, ștergeți grătarele cu prosopul înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Căutați friptura de flanc pe o parte: în timp ce grătarul se încălzește, masați uleiul de măsline în friptură. Vrei friptura bine acoperită. Când grătarul este suficient de fierbinte, așezați friptura pe o parte fierbinte a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Căutați 4-6 minute fără să vă mișcați. Dacă doriți un model de trapă încrucișată de semne de grătar, cam la jumătatea grătarului, ridicați ușor un colț al fripturii cu clești pentru a verifica dacă există semne de grătar, dacă le aveți, ridicați friptura și puneți-o înapoi pe grătar la un unghi de 90 de kilometri (un sfert de tură) de unde fusese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Întoarceți și grătiți friptura pe cealaltă parte: întoarceți friptura. Atingeți-l pentru a testa doneness (consultați tehnica degetului pentru verificarea doneness). S-ar putea să aveți nevoie doar de câteva minute pe această parte, în funcție de cât de groasă este friptura dvs. de flanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Friptura de flanc este cel mai bine rară sau medie rară; devine dur dacă se face prea bine. Încercați să gătiți puțin carnea, deoarece va continua să gătească puțin în timp ce este pe foc odihnindu-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Când friptura de flanc este aproape gata, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se odihnească. Grind piper negru peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De FlancFriptură De Flanc
11
Termină ciupercile. Porniți arzătorul la foc mare și fierbeți lichidele aproape până la o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Adăugați orice sucuri de carne care s-au acumulat cu friptura de flanc în repaus. Gustați pentru sare și adăugați orice, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Feliați friptura și serviți cu ciuperci: dacă aveți o friptură mare, poate fi mai ușor să o tăiați mai întâi în jumătate de-a lungul bobului fibrelor de friptură. Apoi tăiați-l subțire, într-un unghi, peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
14
Se servește imediat cu ciupercile
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
15
P. S. Dacă se întâmplă să ajungeți cu ciuperci rămase, le puteți arunca în niște ouă amestecate la micul dejun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptura de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista