Friptură de flanc la grătar cu ciuperci

Friptura de flanc la grătar cu ciuperci este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $9.61 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rozmarin, ciuperci, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 498 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri cu friptură de flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci, Friptură de flanc cu ciuperci prăjite și ceapă, și Friptură de flanc marinată cu soia dulce cu ciuperci.
Instrucțiuni
Sareți friptura: sareți bine friptura și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie saut mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile în tigaie, așa cum este (fără unt sau ulei). Se amestecă ocazional ciupercile și se agită puțin tigaia. Ar trebui să auziți ciupercile scârțâind când se mișcă în tigaie. (A se vedea articolul nostru și video despre cum să se usuce ciupercile saut și saut).
Continuați să gătiți până când ciupercile își eliberează umezeala.
Adăugați un vârf mare de sare și amestecați pentru a combina.
Adăugați untul, rozmarinul și șalotele. Se amestecă pentru a combina și se fierbe la foc mediu-mare timp de 2-3 minute, amestecând des.
Adăugați vinul roșu (puteți înlocui bulionul de vită) și fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate. Opriți căldura.
În timp ce ciupercile se gătesc, pregătiți grătarul pentru căldură directă ridicată: dacă utilizați un grătar pe gaz, porniți-l, acoperiți-l și lăsați-l să se încălzească cel puțin 10 minute. (Doriți ca grătarul să fie foarte fierbinte, ceea ce poate fi dificil de făcut pe un grătar pe gaz dacă grătarul nu s-a preîncălzit suficient de mult.)
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, obțineți cărbunii foarte fierbinți. Grătarul este suficient de fierbinte când puneți mâna aproximativ un centimetru peste grătar și îl puteți ține acolo doar 1 secundă.
Când grătarul este fierbinte, curățați grătarele cu un răzuitor de sârmă și apoi umeziți un prosop de hârtie cu ulei de măsline. Folosind clești, ștergeți grătarele cu prosopul înmuiat în ulei.
Căutați friptura de flanc pe o parte: în timp ce grătarul se încălzește, masați uleiul de măsline în friptură. Vrei friptura bine acoperită. Când grătarul este suficient de fierbinte, așezați friptura pe o parte fierbinte a grătarului.
Căutați 4-6 minute fără să vă mișcați. Dacă doriți un model de trapă încrucișată de semne de grătar, cam la jumătatea grătarului, ridicați ușor un colț al fripturii cu clești pentru a verifica dacă există semne de grătar, dacă le aveți, ridicați friptura și puneți-o înapoi pe grătar la un unghi de 90 de kilometri (un sfert de tură) de unde fusese.
Întoarceți și grătiți friptura pe cealaltă parte: întoarceți friptura. Atingeți-l pentru a testa doneness (consultați tehnica degetului pentru verificarea doneness). S-ar putea să aveți nevoie doar de câteva minute pe această parte, în funcție de cât de groasă este friptura dvs. de flanc.
Friptura de flanc este cel mai bine rară sau medie rară; devine dur dacă se face prea bine. Încercați să gătiți puțin carnea, deoarece va continua să gătească puțin în timp ce este pe foc odihnindu-se.
Când friptura de flanc este aproape gata, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se odihnească. Grind piper negru peste el.
Termină ciupercile. Porniți arzătorul la foc mare și fierbeți lichidele aproape până la o glazură.
Adăugați orice sucuri de carne care s-au acumulat cu friptura de flanc în repaus. Gustați pentru sare și adăugați orice, dacă este necesar.
Feliați friptura și serviți cu ciuperci: dacă aveți o friptură mare, poate fi mai ușor să o tăiați mai întâi în jumătate de-a lungul bobului fibrelor de friptură. Apoi tăiați-l subțire, într-un unghi, peste Bob.
Se servește imediat cu ciupercile
P. S. Dacă se întâmplă să ajungeți cu ciuperci rămase, le puteți arunca în niște ouă amestecate la micul dejun.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptura de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.