Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Friptura de flanc frecată cu condimente la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, zahăr brun, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Spice Frecat Friptură Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare friptură pe o foaie de copt.
Combinați zahărul brun, sarea, chimenul, boiaua, pudra de chili și coriandrul într-un castron mic.
Se presara jumatate de condimente freca peste fripturi si frecati-l peste tot de sus și părți de carne. Răsturnați fripturile, presărați amestecul rămas și frecați pe toată partea respectivă. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și dați-le la frigider până la 6 ore înainte de gătit.
Preîncălziți un grătar cu gaz la maxim timp de 20 de minute.
Așezați fripturile pe grătar și reduceți focul la mediu. Grătiți fripturile timp de 4 până la 6 minute, răsturnați și continuați să grătiți până când ați terminat, cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu-rar, în funcție de grosimea cărnii și de căldura grătarului.
Transferați fripturile pe o tăietură și acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 5 minute, apoi feliați și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.