Friptură de flanc cu sos de usturoi

Friptură de flanc cu sos de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu sos de usturoi. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi, Friptură de flanc cu sos de pătrunjel-usturoi, și Friptură de flanc frecată cu usturoi cu sos Chimichurri pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista