Friptură de flanc cu gust de pepene galben

Friptură de flanc cu gust de pepene galben
Friptura de flanc cu gust de pepene galben este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți piper, mentă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură De Flanc Cu Gust De Pepene Galben, Friptură de flanc cu castravete-Pepperoncini savurează, și Friptură De Flanc Cu Castravete-Pepperoncini Savurează.

Instrucțiuni

1
Aruncați pepene galben, ceapă, pătrunjel, mentă, oțet și ulei într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
CeapăCeapă
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți un grătar, o tigaie pentru grătar sau o tigaie mare la foc mare. Condimentați fripturile de flanc pe ambele părți cu sare și piper. Gătiți 5 până la 8 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 8 până la 10 minute pe parte pentru mediu și 10 până la 12 minute pe parte pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească pe o tăietură curată timp de 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Tăiați friptura în diagonală în felii groase de 1/8 inch și transferați-o pe un platou. Lingurați jumătate din gust deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
FripturăFriptură
5
Serviți gustul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
6
Auto
7
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Revista