Friptura de filet umplută cu sos de coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,32 USD pe porție. O porție conține 667 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu sos de coacăze, Muschi de porc umplut cu sos de coacaze, și Friptură de porc umplută cu fructe și legume picante.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in unt topit pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Amestecați firimiturile de pâine, brânza albastră, fisticul, merisoarele, pătrunjelul, pudra de ceapă și sarea condimentată în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Umăr
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Tăiați o felie lungă pe lungime în centrul filetului până la 1/2 inch de cealaltă parte. Puneți umplutura în felie și pliați carnea în jurul umpluturii. Filet securizat închis cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Ungeți uleiul de măsline peste filet; se presara cu sare. Puneți filetul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când un termometru citit instantaneu citește 140 de grade F (60 de grade C), 35 până la 40 de minute. Acoperiți carnea de vită cu folie de aluminiu și odihniți carnea cu 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pe măsură ce carnea de vită se prăjește, amestecați jeleu de coacăze, vin Merlot, bulion de vită și 2 linguri de unt împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când este gros și siropos, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Coacăze
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Aranjați feliile de vită pe un platou și stropiți cu sos de coacăze pentru a servi.