Friptură de filet umplută cu sos de coacăze

Friptură de filet umplută cu sos de coacăze
Friptura de filet umplută cu sos de coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 5,32 USD pe porție. O porție conține 667 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu sos de coacăze, Muschi de porc umplut cu sos de coacaze, și Friptură de porc umplută cu fructe și legume picante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in unt topit pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Amestecați firimiturile de pâine, brânza albastră, fisticul, merisoarele, pătrunjelul, pudra de ceapă și sarea condimentată în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
UmărUmăr
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Tăiați o felie lungă pe lungime în centrul filetului până la 1/2 inch de cealaltă parte. Puneți umplutura în felie și pliați carnea în jurul umpluturii. Filet securizat închis cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Ungeți uleiul de măsline peste filet; se presara cu sare. Puneți filetul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când un termometru citit instantaneu citește 140 de grade F (60 de grade C), 35 până la 40 de minute. Acoperiți carnea de vită cu folie de aluminiu și odihniți carnea cu 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Pe măsură ce carnea de vită se prăjește, amestecați jeleu de coacăze, vin Merlot, bulion de vită și 2 linguri de unt împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când este gros și siropos, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
CoacăzeCoacăze
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Aranjați feliile de vită pe un platou și stropiți cu sos de coacăze pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista