Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut

Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de dovlecei de roșii Halibut. Această rețetă face 2 porții cu 724 calorii, 56G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $11.01 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, brânză de capră, o picătură de sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii, Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta, și Friptură de Halibut cu lichior de Tequila și var.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Revista