Friptura de curcan cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salvie, sare kosher, ciorbă de pui fără sare adăugată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Friptură de curcan cu salvie și sos de portocale, și Friptură De Curcan Cu Salvie Și Sos De Portocale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați ficatul. Rezervați gâtul și măruntaiele de curcan. Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie; tăiați și aruncați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Copane De Pui
Toată Turcia
Ficat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Combinați 2 linguri de salvie, ulei de măsline, unt, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Frecați amestecul de salvie sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Strângeți sucul din 1 jumătate de lămâie peste curcan; așezați jumătatea de lămâie rămasă în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Copane De Pui
Ulei De Măsline
Unt
Toată Turcia
Suc
Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Așezați mănuși rezervate, gât, usturoi, morcovi, țelină, ceapă și frunze de dafin în fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați 1 cană de stoc și 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați raftul de prăjire în tigaie. Aranjați curcanul, pieptul în sus, pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți curcanul la 325 timp de 1 oră și 20 de minute, rotind tigaia la fiecare 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți curcanul încă 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Scoateți curcanul din tigaie; așezați pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
10
Lăsați să stea 30 de minute. Sculpta curcan; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
11
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni. Strecurați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare în pungă; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie
12
Lăsați picăturile să stea 10 minute. Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile de tigaie într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
14
Adăugați restul de 1 lingură de salvie, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, 1 1/2 căni de pui și vin în picături în tigaie; se aduce la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana se reduce la 2 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Piper Negru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Combinați făina și restul de 1/2 cană de pui într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în amestecul stoc în tigaie; se aduce la fierbere. Se fierbe 1 minut sau până când este ușor gros, amestecând constant sosul.