Friptura de curcan cu sos necesită aproximativ 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1143 calorii, 115g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați mere de gătit, cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Friptură De Curcan Cu Sos Madeira, și Friptură de curcan cu sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: perie mare de prăjire pan patiserie sau bec baster instant-citit termometru
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Baster
2
Reglați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și îndepărtați celelalte rafturi. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Scoateți gâtul și mănușile din curcan. Aruncați ficatul, lăsați-i pe ceilalți deoparte. Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea sânului cu sare și piper. Feliați ceapa și înjumătățiți capul de usturoi în cruce. Umpleți tot usturoiul și jumătate de ceapă în interiorul curcanului împreună cu unele dintre ierburi și 1 frunză de dafin. Înjumătățiți morcovii și țelina pe lungime; puneți-le în centrul tăvii de prăjire și așezați curcanul, cu pieptul în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Topiți untul într-o cratiță medie și periați aproximativ jumătate din el pe toată pasărea, condimentați pielea cu sare și piper. Cort curcan cu folie de aluminiu și friptură timp de 2 ore. Puneți deoparte aproximativ 3 linguri de unt pentru a bate pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Gătiti restul de ceapă, gât și măruntaie în untul rămas în cratiță, la foc mediu-mic, amestecând ocazional până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați bulionul, ierburile rămase și frunza de dafin; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic în timp ce curcanul se prăjește, aproximativ 2 ore. Aruncați măruntaiele, dacă doriți, sau rezervați pentru sos de măruntaie. După 2 ore, scoateți folia din curcan și folosiți o perie de patiserie sau un baster de bec pentru a unge curcanul cu untul rezervat și unele dintre picăturile de tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu blocat în coapsă înregistrează între 170 și 180 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Baster
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Turnați toate picăturile de tigaie de curcan într-o cană de măsurare lichidă și aruncați legumele. Scoateți 1/2 cană de grăsime din partea superioară a picăturilor și transferați într-o cratiță. (Puneți paharul de măsurare cu picăturile rămase și grăsimea în congelator timp de câteva minute pentru a se separa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Polonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți grăsimea la foc mediu, împrăștiați făina uniform deasupra și gătiți, amestecând constant, cu o lingură de lemn până când făina se rumeneste ușor și miroase a pâine prăjită, aproximativ 4 minute. Treceți la un tel; apoi, treptat și cu grijă, turnați bulionul fierbinte în amestecul de făină, în timp ce bateți constant. Aduceți sosul la fierbere; reglați căldura astfel încât să se fierbe ușor. Degresați și aruncați orice exces de grăsime din picăturile rămase și adăugați sucurile de tigaie în sos. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentează cu Worcestershire, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Polonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți și aruncați ceapa, usturoiul, ierburile și frunza de dafin din cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Turnați orice sucuri care s-au acumulat în sos, sculptați curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o caserolă superficială de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Așezați bucățile de pâine într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți până se usucă ușor și crocant, aproximativ 15 până la 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Cojiți, miez și tocați gros mărul. Tăiați gros ceapa, țelina și caisele. Se toacă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Topiți cele 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați mărul, ceapa, țelina, caisele, afinele, cimbrul, sarea și semințele de fenicul; gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Brânză Tallegio, Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se adaugă bulionul și pătrunjelul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
13
Scoateți din căldură.
14
Bateți oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați pâinea prăjită și amestecul de ceapă și fructe; aruncați până se umezește uniform. Împachetați ușor pansamentul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Coaceți, neacoperit, până când partea de sus este crustă, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
17
Stropiți picăturile de tigaie sau untul topit deasupra. Gatiti pana cand blatul este crocant si auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.