Friptură de curcan cu sos

Friptură de curcan cu sos
Friptura de curcan cu sos necesită aproximativ 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 1143 calorii, 115g de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați mere de gătit, cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Friptură De Curcan Cu Sos Madeira, și Friptură de curcan cu sos de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: perie mare de prăjire pan patiserie sau bec baster instant-citit termometru
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
BasterBaster
2
Reglați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și îndepărtați celelalte rafturi. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți gâtul și mănușile din curcan. Aruncați ficatul, lăsați-i pe ceilalți deoparte. Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea sânului cu sare și piper. Feliați ceapa și înjumătățiți capul de usturoi în cruce. Umpleți tot usturoiul și jumătate de ceapă în interiorul curcanului împreună cu unele dintre ierburi și 1 frunză de dafin. Înjumătățiți morcovii și țelina pe lungime; puneți-le în centrul tăvii de prăjire și așezați curcanul, cu pieptul în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Topiți untul într-o cratiță medie și periați aproximativ jumătate din el pe toată pasărea, condimentați pielea cu sare și piper. Cort curcan cu folie de aluminiu și friptură timp de 2 ore. Puneți deoparte aproximativ 3 linguri de unt pentru a bate pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Gătiti restul de ceapă, gât și măruntaie în untul rămas în cratiță, la foc mediu-mic, amestecând ocazional până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați bulionul, ierburile rămase și frunza de dafin; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic în timp ce curcanul se prăjește, aproximativ 2 ore. Aruncați măruntaiele, dacă doriți, sau rezervați pentru sos de măruntaie. După 2 ore, scoateți folia din curcan și folosiți o perie de patiserie sau un baster de bec pentru a unge curcanul cu untul rezervat și unele dintre picăturile de tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu blocat în coapsă înregistrează între 170 și 180 de grade F, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
BasterBaster
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Turnați toate picăturile de tigaie de curcan într-o cană de măsurare lichidă și aruncați legumele. Scoateți 1/2 cană de grăsime din partea superioară a picăturilor și transferați într-o cratiță. (Puneți paharul de măsurare cu picăturile rămase și grăsimea în congelator timp de câteva minute pentru a se separa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți grăsimea la foc mediu, împrăștiați făina uniform deasupra și gătiți, amestecând constant, cu o lingură de lemn până când făina se rumeneste ușor și miroase a pâine prăjită, aproximativ 4 minute. Treceți la un tel; apoi, treptat și cu grijă, turnați bulionul fierbinte în amestecul de făină, în timp ce bateți constant. Aduceți sosul la fierbere; reglați căldura astfel încât să se fierbe ușor. Degresați și aruncați orice exces de grăsime din picăturile rămase și adăugați sucurile de tigaie în sos. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentează cu Worcestershire, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți și aruncați ceapa, usturoiul, ierburile și frunza de dafin din cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Turnați orice sucuri care s-au acumulat în sos, sculptați curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o caserolă superficială de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați sau rupeți pâinea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Așezați bucățile de pâine într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți până se usucă ușor și crocant, aproximativ 15 până la 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Cojiți, miez și tocați gros mărul. Tăiați gros ceapa, țelina și caisele. Se toacă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Topiți cele 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați mărul, ceapa, țelina, caisele, afinele, cimbrul, sarea și semințele de fenicul; gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Se adaugă bulionul și pătrunjelul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
13
Scoateți din căldură.
14
Bateți oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Adăugați pâinea prăjită și amestecul de ceapă și fructe; aruncați până se umezește uniform. Împachetați ușor pansamentul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Coaceți, neacoperit, până când partea de sus este crustă, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Stropiți picăturile de tigaie sau untul topit deasupra. Gatiti pana cand blatul este crocant si auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Ingrediente

1lingura. otet de vin rosugătit mere, cum ar fi Gravenstein, sau Golden Deliciousgătit mere, cum ar fi Gravenstein, sau Golden Delicious2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi8puțin dovlecel tocatPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat21 litru de lapte integral, la temperatura camereila 4 morcovi mediila 4 morcovi medii2(mequite, hickory sau arin)țelină cu frunzețelină cu frunze2la 4 tulpini de țelinăla 4 tulpini de țelină2Crustă: firimituri de biscuiți grahamTurcia sau pui tigaie dripping sau unt topitTurcia sau pui tigaie dripping sau unt topit7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui (aproximativ 1 1/2 cutii mici)bulion de pui (aproximativ 1 1/2 cutii mici)2Ceapa galbena medie, tocatasupa de pui (aproximativ 4 cutii mici sau cutii de 2 litri)supa de pui (aproximativ 4 cutii mici sau cutii de 2 litri)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscatecaise uscate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate1lingura. otet de vin rosu(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru1pinchCiupiți semințele de fenicul, opționalCiupiți semințele de fenicul, opțional1Mânăfrunze proaspete de pătrunjel cu frunze platefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1capusturoi goya®usturoi goya®1crenguțăMai multe ierburi proaspete, cum ar fi cimbru, pătrunjel, rozmarin sau salvieMai multe ierburi proaspete, cum ar fi cimbru, pătrunjel, rozmarin sau salvie1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8puțin dovlecel tocatSare KosherSare Kosher1(vinete)1-1/2 lingurițe de usturoi tocat GOYA® sau 3 căței de usturoi proaspeți, tocați mărunt1-1/2 lingurițe de usturoi tocat GOYA® sau 3 căței de usturoi proaspeți, tocați mărunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapăceapă5kilogrameTurciaTurcia6Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, plus mai mult pentru tigaieunt nesărat, plus mai mult pentru tigaie8Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat454ardei habeneropâine sandwich albă de țară feliatăpâine sandwich albă de țară feliată1DashSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista