Friptură de coaste de hrean-ierburi cu sos de vin roșu de ciuperci

Dacă $1.13 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura de coaste de hrean cu sos de vin roșu de ciuperci ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 108 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ciuperci cremini, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Ierburi Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele măsurate într-un castron mic până se combină; pus deoparte.
Bucăți de sfoară de bucătărie lungi de 24 de inci; pus deoparte.Clătiți friptura sub apă rece pentru a îndepărta orice fragmente osoase, uscați-o cu prosoape de hârtie și așezați-o pe o tăietură. Urmând linia oaselor, tăiați carnea departe de oase în 1 bucată. Frecați carnea peste tot cu amestecul de hrean. Puneți carnea înapoi pe oase, potrivind poziția inițială. Legați carnea de oase folosind o bucată de sfoară între fiecare OS.
Scoateți friptura din frigider și puneți-o cu grăsime în sus într-o tigaie.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Prăjiți carnea de vită timp de 45 de minute. Între timp, tăiați tulpinile din ciuperci și tăiați-le în jumătate; pus deoparte. Curățați și tăiați ceapa în optimi prin capătul rădăcinii; pus deoparte.
Scoateți tigaia din cuptor. Împrăștiați ciupercile, ceapa și rozmarinul în jurul fripturii, amestecați pentru a le acoperi în picături și întindeți-le într-un strat uniform.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și prăjiți timp de 45 de minute. Se amestecă legumele și se continuă să se prăjească până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 125 f pentru mediu rar, cu aproximativ 30 până la 45 de minute în plus.
Transferați friptura pe o tăietură, cortați-o ușor cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească cel puțin 20 până la 30 de minute. Între timp, faceți sosul.Folosind o lingură cu fante, scoateți legumele și rozmarinul din tigaia de prăjire într-un castron mediu; pus deoparte.
Se toarnă picăturile de friptură într-un vas mic rezistent la căldură și se aruncă când se răcește.
Așezați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare de plită la foc mediu. Întoarceți legumele și rozmarinul în tigaia de prăjire, adăugați vinul și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până când vinul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați bulionul de vită, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Între timp, puneți o strecurătoare cu ochiuri fine într-o tigaie mare.
Se toarnă amestecul de legume prin filtru și se aruncă conținutul filtrului.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și rotiți în unt câte 1 bucată, asigurându-vă că fiecare bucată este complet topită înainte de a adăuga următoarea. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Scoateți sfoara și oasele din friptură, feliați-o și serviți cu sosul.