Friptură De Coaste Cu Coajă De Fenicul

Friptură De Coaste Cu Coajă De Fenicul
Friptura de coaste cu coajă de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1205 calorii, 54g de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de fenicul, semințe de coriandru, friptură de coaste prime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Friptură De Coaste Cu Coajă De Fenicul, Chimen și miel prăjit cu coajă de fenicul, și File De Porc Cu Coajă De Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Pulsați boabele de piper, fenicul și coriandrul într-o mașină de tocat condimente de 5 ori sau până când sunt măcinate grosier. (Sau așezați condimentele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și zdrobiți folosind un știft sau o tigaie.) Frecați friptura cu ulei și presărați cu sare. Apăsați amestecul de condimente pe toate părțile fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți friptura la 400 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 120 până la 125 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 15 minute până la 1 oră înainte de feliere. Dacă doriți, rezervați picăturile de tigaie pentru sparanghelul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista