Friptură De Coaste Cu Coajă De Fenicul

Friptura de coaste cu coajă de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1205 calorii, 54g de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de fenicul, semințe de coriandru, friptură de coaste prime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Friptură De Coaste Cu Coajă De Fenicul, Chimen și miel prăjit cu coajă de fenicul, și File De Porc Cu Coajă De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pulsați boabele de piper, fenicul și coriandrul într-o mașină de tocat condimente de 5 ori sau până când sunt măcinate grosier. (Sau așezați condimentele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și zdrobiți folosind un știft sau o tigaie.) Frecați friptura cu ulei și presărați cu sare. Apăsați amestecul de condimente pe toate părțile fripturii.
Așezați pe un suport într-o tigaie.
Coaceți friptura la 400 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 120 până la 125 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 15 minute până la 1 oră înainte de feliere. Dacă doriți, rezervați picăturile de tigaie pentru sparanghelul prăjit.