Friptură de Chuck fiert cu vin cu ceapă

Friptură de Chuck fiert cu vin cu ceapă
Friptura de Chuck friptă cu vin cu ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1266 calorii, 98G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,42 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 139 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: pătrunjel cu frunze plate, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de Chuck fiert cu vin cu ceapă, Friptură De Chuck Plummy, și Varză și ceapă fierte cu vin roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea de vită și se freacă peste tot cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri, rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează și carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați carnea de vită pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Se adaugă ceapa în oală și se fierbe la foc moderat, amestecând frecvent, până devine auriu pal, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați usturoiul, pasta de roșii, cimbru, rozmarin și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
7
Adăugați vin și apă și aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală, apoi acoperiți bine și fierbeți la cuptor, rotind o dată după 1 oră, până când carnea de vită este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Lăsați carnea de vită să stea, neacoperită, în sos de ceapă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
9
Dacă rezervați niște carne pentru salată de vită, tăiați o treime din friptură și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tocați și aruncați cu 3/4 cană sos de ceapă. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
10
În timp ce carnea de vită mărunțită se răcește, Preîncălziți cuptorul la 350 F și transferați carnea de vită rămasă pe o tăietură și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se întoarce carnea de vită în sos. Reîncălziți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
1
Carnea de vită poate fi fiartă, feliată și mărunțită, apoi returnată separat în sos cu 5 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți sosul de carne de vită și ceapă feliat în oală, acoperit sau un vas de servire rezistent la cuptor acoperit cu folie într-un cuptor de 350 F. aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista