Friptură de Chimen

Friptură de Chimen
Friptura de Chimen este un fel principal care servește 8. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii , 34 g de proteine și 26 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Dacă aveți la îndemână apă, amidon de porumb, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Rețete similare includ friptură de vită de Chimen , Friptură de Vită de Chimen și Varză Friptă de Mere și Chimen .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți în ulei pe toate părțile la foc mediu-mare; scurgere. Într-un castron mare, combinați ceapa, morcovii, cidrul, semințele de chimen, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se toarnă peste friptură. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Sare MăcinatăSare Măcinată
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
1½ Linguriță De Chimen Măcinat1½ Linguriță De Chimen Măcinat
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Conserve) Hominy, ScursConserve) Hominy, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Kosher Si Piper CrapatSare Kosher Si Piper Crapat
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
2
Îndepărtați friptura și legumele; tine de cald. Strecoară sucurile din tigaie într-o cană de măsurare cu 2 căni. Grasimi degresate; adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni. Reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Frunze De BusuiocLa 4 Frunze De Busuioc
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Sare Kosher Si Piper CrapatSare Kosher Si Piper Crapat
Tasso De PorcTasso De Porc
3
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în sucurile din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Zmeura, Afine Sau CapsuniDulceata De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc
4
Se ia de pe foc; se adauga smantana si restul de sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
5
Serviți cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Frunze De BusuiocLa 4 Frunze De Busuioc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista