Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi

Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi
Friptura de carne de porc cu usturoi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, oțet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi Împânzit Friptură De Porc, Carne De Porc Cu Usturoi, și Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru.

Instrucțiuni

1
Desfaceți friptura și tăiați grăsimea. Reluați friptura și fixați-o la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Frecați suprafața de friptură cu oțet. Faceți câteva fante adânci de 1 inch în friptură și umpleți cu felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați sare și piper negru crăpat peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 350 timp de 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Garnisiți friptura cu ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista