Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi
Friptura de carne de porc cu usturoi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, oțet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Usturoi Împânzit Friptură De Porc, Carne De Porc Cu Usturoi, și Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru.
Instrucțiuni
Desfaceți friptura și tăiați grăsimea. Reluați friptura și fixați-o la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Frecați suprafața de friptură cu oțet. Faceți câteva fante adânci de 1 inch în friptură și umpleți cu felii de usturoi.
Presărați sare și piper negru crăpat peste friptură.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în friptură.
Coaceți la 350 timp de 2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Garnisiți friptura cu ierburi proaspete.