Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru

Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru
Friptura de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 774 calorii, 65g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, ulei de măsline, friptură de carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, și Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați friptura de porc într-o tigaie cu coastele orientate în sus. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline cu salvie și cimbru pentru a aroma uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți întreaga friptură de porc cu "baia de ierburi" și condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți coapsa de porc timp de 2 1/2 ore, până când carnea este crăpată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De PorcCarne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți merele în cuptor împreună cu friptura de porc în ultima jumătate de oră de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți friptura de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Se toarnă o parte din excesul de grăsime din tigaia de prăjire și se pune pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Se presara faina in sucurile tigaie fierbinte, amestecand constant cu o lingura de lemn sau măturică pentru a preveni bulgări. Gatiti si amestecati rouxul pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cidrul și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
9
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe și se amestecă 5 minute până când sosul este gros; gustați și verificați dacă există sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Serviți sosul de cidru cu friptura de porc și merele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
11
Pentru a face merele coapte: Core merele cu un corer de mere, făcând o cavitate de dimensiuni bune pentru a ține umplutura. Într-un bol de amestecare, combinați untul înmuiat, firimiturile de brioșă, stafidele, Salvia, usturoiul, 3 linguri de zahăr brun, sare și piper. Lingurați umplutura dulce și savuroasă în cavitățile merelor cu miez; ridicați-le, una lângă alta, într-un vas de copt și presărați blaturile cu restul de 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
12
Turnați cidrul în jurul merelor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 375 de grade F, până când este moale când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Așezați merele calde în centrul unui vas rotund de servire. Lingurați sosul de cidru în jurul merelor și serviți cu coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista