Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru
Friptura de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 774 calorii, 65g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, ulei de măsline, friptură de carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, Cotlet de porc prăjit cu ierburi cu sos de mere și cidru, și Guy gătește cu copii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați friptura de porc într-o tigaie cu coastele orientate în sus. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline cu salvie și cimbru pentru a aroma uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ungeți întreaga friptură de porc cu "baia de ierburi" și condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți coapsa de porc timp de 2 1/2 ore, până când carnea este crăpată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Porc
Apă Pentru A Permite
4
Puneți merele în cuptor împreună cu friptura de porc în ultima jumătate de oră de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți friptura de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Se toarnă o parte din excesul de grăsime din tigaia de prăjire și se pune pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Se presara faina in sucurile tigaie fierbinte, amestecand constant cu o lingura de lemn sau măturică pentru a preveni bulgări. Gatiti si amestecati rouxul pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cidrul și continuați să amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
9
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe și se amestecă 5 minute până când sosul este gros; gustați și verificați dacă există sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Serviți sosul de cidru cu friptura de porc și merele coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
11
Pentru a face merele coapte: Core merele cu un corer de mere, făcând o cavitate de dimensiuni bune pentru a ține umplutura. Într-un bol de amestecare, combinați untul înmuiat, firimiturile de brioșă, stafidele, Salvia, usturoiul, 3 linguri de zahăr brun, sare și piper. Lingurați umplutura dulce și savuroasă în cavitățile merelor cu miez; ridicați-le, una lângă alta, într-un vas de copt și presărați blaturile cu restul de 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
12
Turnați cidrul în jurul merelor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 375 de grade F, până când este moale când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Așezați merele calde în centrul unui vas rotund de servire. Lingurați sosul de cidru în jurul merelor și serviți cu coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier