Friptură De Bază La Grătar

Friptură De Bază La Grătar
Friptura de bază la grătar necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 1 și costă 12 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Chow. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, ulei vegetal, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cea Mai Bună Rețetă De Bază Pentru Sos De Friptură, Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, și Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă.

Instrucțiuni

1
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare (aproximativ 450 de metri cubi F până la 550 de metri cubi F) și frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal. Între timp, condimentați friptura pe toate părțile cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați friptura pe grătare și acoperiți grătarul. Gatiti, netulburat, pana cand semnele de gratar apar pe fund si friptura este usor carbonizata pe margini, aproximativ 4 pana la 5 minute. Întoarceți, acoperiți grătarul și gătiți până când friptura este medie rară, cu aproximativ 4 minute mai mult. Pentru a verifica coacerea, folosiți degetul pentru a apăsa carnea: ar trebui să fie fermă în jurul marginilor, dar totuși să dea în centru. De asemenea, puteți utiliza un termometru cu citire instantanee; acesta ar trebui să se înregistreze între 125 și 130 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista