Friptură de ardei Flash-In-The-Pan

Friptură de ardei Flash-In-The-Pan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Friptura de ardei Flash-In-The-Pan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 566 de calorii, 40 g de proteine și 30 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 4,83 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, orez, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: French in a Flash: Herbes de Provence Friptură la grătar, Friptură Flash-Fried cu piure de fasole albă și French in a Flash (Sărbătoare): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați bulionul și sosul de soia; aduceți amestecul la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșia, mazărea și boia de ardei; gătiți 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cannonball Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cannonball Merlot
Cannonball Merlot
Merlot-ul nostru 2012 este euforie într-o sticlă. Culoarea purpurie ispitește toate simțurile, în timp ce arome îmbietoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare plină de mătăsuri, cu structură sofisticată, concentrare minunată și textură jucăușă care iese cu ochiul, creând încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și prăjitură condimentată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista