Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente

Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente
Friptura cu umeraș cu șase condimente necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 99 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper Sichuan, semințe de fenicul, friptură cu umeraș și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente, Cina În Seara Asta: Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente, și Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și raftul ușor de ulei din tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
2
Se macină fin condimentele cu zahăr brun și 11/2 linguriță sare în râșniță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CondimenteCondimente
SareSare
3
Se usucă friptura, apoi se presară uniform cu amestec de condimente și se freacă în carne. Friptură de friptură la 2 până la 3 inci de căldură, întorcându-se o dată, 7 până la 12 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Lăsați friptura să se odihnească pe o farfurie cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
1
Încălziți ingredientele sosului, cu excepția coriandrului, cu sucuri de carne din farfurie într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până se încălzește. Se amestecă coriandru înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista