Friptură cu sos cremos de boabe de piper

Friptură cu sos cremos de boabe de piper
Această rețetă fără gluten servește 22 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de vită, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc cu sos cremos de boabe de piper, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Friptură cu sos de boabe de piper Lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți ambele părți ale fripturii cu ulei. Grătar 4 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți din grătar; capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să stea 5 min.
5
Între timp, amestecați amidonul de porumb și zahărul cu biciul într-o cratiță medie. Se amestecă treptat bulionul; gatiti la foc mediu 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați cremă de brânză și boabe de piper; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Felie de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8
Se servește acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții22
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista