Friptură cu sos cremos de boabe de piper
Această rețetă fără gluten servește 22 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, friptură de vită, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc cu sos cremos de boabe de piper, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Friptură cu sos de boabe de piper Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale fripturii cu ulei. Grătar 4 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Scoateți din grătar; capac.
Între timp, amestecați amidonul de porumb și zahărul cu biciul într-o cratiță medie. Se amestecă treptat bulionul; gatiti la foc mediu 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați cremă de brânză și boabe de piper; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat.
Se servește acoperit cu sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.